2014-05

Maandag 26 mei 2014

Malcolm bekijkt: de verkiezingsresultaten

Na al de stemtests die ik heb afgelegd, zal het allicht niemand verbazen dat ik ook de echte verkiezingsresultaten aandachtig heb gevolgd. Het is dan ook hoog tijd om wat feiten op een rijtje te zetten. Om het toch nog een beetje overzichtelijk te houden, doen we dit per bestuursniveau en we beginnen uiteraard met het belangrijkste niveau.

Het Europees Parlement

We zullen maar direct met de doffe ellende beginnen. De nationalisten, die per definitie tegen elke supranationale bevoegdheidsoverdracht gekant zijn, halen ook hier de buit binnen. Karel Van Overtveldt mag nu in heel Europa gaan vertellen dat werknemers eigenlijk slaven zijn en dus ook geen rechten hebben.

Vrijdag 23 mei 2014

Malcolm promoot: een paar feestjes van Bunkerleute

Mij zal men niet van egoïsme beschuldigen, niet in het stemlokaal en ook niet als het gaat om fuiven waar ik zelf niet moet draaien. De mensen van Bunkerleute hebben mijn inbreng niet nodig om keer op keer een aangenaam sfeertje te creëren en songs te draaien die nooit of te nimmer enige erkenning van de grote massa krijgen.

En dus kondig ik hier met plezier twee fuiven in zaal De Blauwe Kater (Naamsestraat, Leuven) van de reeds vermelde organisatie aan. Iedereen is welkom [1] om gedurende een hele nacht eens iets anders te horen dan in eender welk café of welke zaal in Leuven en om eens met eigen ogen te zien hoeveel schakeringen de kleur zwart eigenlijk heeft.

Dinsdag 13 mei 2014

Malcolm analyseert: de stemtest genaamd 'Uw Regering'

Blijkbaar heb ik de smaak wel te pakken. In elk geval heb ik nog een tweede stemtest onder de loep gelegd [1] en ook ditmaal wil ik mijn bevindingen graag met de rest van de wereld delen, of toch minstens met de mensen die het de moeite vinden mijn blog te lezen.

Dinsdag 6 mei 2014

Malcolm analyseert: de stemtest van VTM en Het Laatste Nieuws

Ondanks mijn groeiende afkeer van de populistische volksmanipulatie door allerlei Vlaamse politici die enkel in de nationale media willen komen om nadien in hun eigen gemeente als burgemeester een absolute monarchie te kunnen installeren, kan ik niet om de vaststelling heen dat we binnen enkele weken allemaal in het stemhok worden verwacht. Het lijkt me dan ook tijd eens te onderzoeken op wie we onze futiele stem kunnen uitbrengen.