Breaking Barriers 2018, met o.a. Theatre of Hate & The Kids + afterparty met Malcolm Nix

Ook dit jaar organiseert Het Depot weer een editie van Breaking Barriers, het festival waarmee punk en zijn vele officiële nazaten en gemuteerde bastaarden het podium in beslag mogen nemen voor de portie lawaai die het publiek meer dan verdient. Ook dit jaar staan er weer een hoop interessante bands op het programma, gaande van onbekend nieuw talent tot overbekende oude veteranen en gaande van toegankelijke songs tot afwijkende geluidsexperimenten.

Natuurlijk hoort bij een dergelijke dag een afterparty, al was het maar om iedereen de kans te geven aan de toog te staan zagen over hoeveel beter het vroeger wel niet was of om eens te horen wat de meeste DJ's weigeren op te zetten. Als ik terugdenk aan de goede sfeer tijdens de twee eerste edities, ben ik zeer blij dat ik ook nu weer achter het mengpaneel mag plaatsnemen.

De tweede dag is er geen sluitingsuur. We zullen wel zien hoe lang iedereen het volhoudt. Voor de volledigheid merk ik hier nog op dat de afterparty op zich gratis. Dit betekent dat mensen die de concerten om een of andere reden niet konden bijwonen nadien meer dan welkom zijn om nog mee te feesten.

Ik wil, voor alle duidelijkheid, toch nog even benadrukken dat Het Depot een non-profit organisatie is en dat de eventuele winst volledig in de eigen werking wordt geïnvesteerd. Er is geen sprake van aandeelhouders of commerciële uitbaters die de undergrondscene proberen te recupereren om zelf hun zakken te vullen.

En dan nu wat praktische informatie. Dat kan ook handig zijn.

Datum: zaterdag 10 november 2018
Locatie: Het Depot, Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Aanvangsuur: 15.30 uur
Einduur: onbekend
Meer info is te vinden op de officiële website van het festival en op de facebookpagina van het evenement.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.