Breaking Barriers: 'celebrating 40 years of punk' + afterparty met Malcolm Nix

Het festival Breaking Barriers is ondertussen al op allerlei plaatsen aangekondigd, maar het mag natuurlijk niet in deze kalender ontbreken. Voor een volledig overzicht van de geprogrammeerde bands op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 november 2016 verwijs ik graag naar de officiƫle website. Hier vindt men niet enkel informatie over de bands, maar ook een hoop praktische inlichtingen voor mensen die muziekcentrum Het Depot nog niet goed kennen.

In deze kalender vermeld ik enkel evenementen waar ik zelf ook wat muziek mag opzetten en de eerste dag van het festival voldoet alvast aan dit criterium. De headliner van de dag is The Damned en zodra zij bezweet het podium afkruipen, begin ik in de foyer aan de afterparty.

Normaal gezien, feesten we in Het Depot door tot de laatste bezoeker het opgeeft, maar aangezien het ditmaal om een tweedaags festival gaat, hebben we besloten er de eerste dag al om 02.00 uur mee te stoppen. Het is niet enkel de bedoeling op die manier te vermijden dat iedereen zaterdag een te sterke kater heeft om nog van de volgende lading concerten te kunnen genieten. We doen dit ook uit respect voor onze vrijwilligers, de ruggengraat van een organisatie als Het Depot. Ook voor hen worden het zware dagen en aangezien de deuren op zaterdag al rond 14.30 uur openen, willen we hen  nog een beetje nachtrust te gunnen.

De afterparty is gratis, maar ik hoop natuurlijk dat iedereen van de gelegenheid gebruik zal maken om ook de prachtige bands op de affiche wat aandacht te schenken.


 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.