David Rovics' Musical History Tour, met Gert Kleinpunk en Erik Debny + afterparty met Malcolm Nix

Op vrijdag 2 november 2018 komt David Rovics nog eens naar België en hij eindigt weer eens in De Loft in Herent. De organisatoren van Rock Werchter of Pukkelpop zijn blijkbaar niet geïnteresseerd, maar dat is dan ook wederzijds.

Rovics is een Amerikaanse anarchist en protestzanger die de stereotypes over zijn vaderland relativeert door zowaar intelligente teksten te schrijven en, wat zo mogelijk nog onverwachter is, veel af te weten van de politieke situatie in de rest van de wereld. Hij verdient in elk geval een groot en enthousiast publiek.

Dat publiek kan dan ook meteen meegenieten van onze Leuvense akoestische anarchist Gert, die van de gelegenheid gebruik zal maken om zijn nieuwe EP voor te stellen, en van Erik Debny, een protestzanger uit Hasselt die daar als straatmuzikant is geweigerd, wat zijn street credibility natuurlijk enkel ten goede komt.

Na de concerten is er een afterparty. Malcolm Nix, nog zo eentje waarin Rock Werchter om tientallen redenen niet geïnteresseerd is, zal zorgen voor gepaste plaatjes die de sfeer hopelijk ten goede komen.

De locatie van De Loft wordt niet zo maar aan iedereen prijsgegeven. Wie wil komen, stuurt best een mail naar dit adres om de nodige informatie te verkrijgen.

Hieronder volgt nog wat praktische info, wat ook nuttig kan zijn.

Datum: vrijdag 2 november 2018
Beginuur: 19.00 uur
Einduur: onbekend
Uurrooster: de precieze timing staat op de facebookpagina van het evenement, waar ook eventuele     wijzigingen zullen worden meegedeeld
Inkomprijs: 8 euro voor de concerten, de afterparty op zich is gratis
Locatie: De Loft, Herent
Meer informatie is te vinden op de facebookpagina van het evenement.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.