Evenement Radio Scorpio, met concerten, een afterparty en een platenbeurs met verkoopstand van Malcolm Nix

Op 5 mei 2018 organiseert Radio Scorpio, in samenwerking met de Leuvense vzw MUP,  reeds voor de elfde keer een platenbeurs. De bedoeling is natuurlijk de kas van de vzw wat te spijzen, want onze Leuvense stadsradio blijft het ook na al die jaren consequent zonder ellendige reclamespots redden en dat vergt enkele andere bronnen van inkomsten.

Ook dit jaar zal uw aller Malcolm Nix aanwezig zijn met een kleine verkoopstand. Mijn bedoeling is dan weer wat plaats te maken in mijn overvolle huis en wat vinyl en cd’s te liquideren die ik toch nooit meer opzet, maar daarnaast steun ik dit initiatief van Radio Scorpio ook uit principe. Er is al geen overaanbod op de anti-commerciële markt en we moeten koesteren wat we hebben.

Het wordt ditmaal overigens meer dan de moeite, want na de beurs is er zelfs een heel avondprogramma met drie concerten en een afterparty tot in de vroege uurtjes. Op het programma staan optredens van Donder, Hel & Hagel, vorig jaar nog de revelatie van het Breaking Barriers festival, O Veux, een oude cultband die ontoegankelijkheid combineert met een gebrek aan toegankelijkheid, en Wall Streets, het nieuwe project van Limburgse lawaaimakers Mauro Pawlowski en Remo Perrotti. Nadien is er nog DJ Indip, over wie ik helaas minder kan vertellen want hij is er trots op nogal onvoorspelbaar te draaien.

Ik hoop dat voldoende mensen dit initiatief zullen steunen, want de organisatoren verdienen dit ook. Er zijn er genoeg die enkel aan hun eigen inkomsten en carrière denken. Dit geldt niet voor de medewerkers van Radio Scorpio. In hun geval getuigt dit overigens niet enkel van altruïsme, maar helaas ook van een juiste inschatting van de maatschappelijke status van deze kleine lokale zender.

Hieronder volgt wat praktische informatie, maar om het geheel wat visueel aantrekkelijker te maken, heb ik de officiële flyers meteen ook maar toegevoegd.

Datum: 5 mei 2018
Locatie: jeugdhuis Sojo, Een-meilaan, Kessel-Lo

Beurs: van 14.00 uur tot ongeveer 18.00 uur
Inkomprijs: 3 euro

Concerten: van 20.00 uur tot een onbepaald einduur
Inkomprijs: 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de kassa
Tickets: enkel te verkrijgen door middel van een mail naar concert@radioscorpio.be


 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.