Front 242 + afterparty met Malcolm Nix

Ik zou hier de lezer kunnen vervelen met een lange voorstelling van wie Front 242 zijn en wat men zich bij hun concerten moet voorstellen, maar dat is allicht vrij overbodig. Het is een van de laatste legendarische bands die nog nooit eerder op het podium van muziekcentrum Het Depot hebben gestaan, maar daar komt dit najaar dus verandering in.

Het Depot is op zich geen kleine zaal, maar dit concert zal hoogstwaarschijnlijk uitverkopen en ik raad iedereen dan ook aan tijdig een ticket te kopen.

Na het concert volgt een afterparty. Ik zal proberen deze eer waardig te zijn met een uitgekiende selectie undergroundmuziek van vroeger en nu. Front 242 is nooit een nostalgische act geweest en het zou bijgevolg nogal dwaas zijn deze mooie gelegenheid te verkwanselen door enkel de grootste hitjes uit het zogenaamde new wave-tijdperk te draaien. Dit is nu net de ideale avond om te bewijzen dat de opnamestudios van deze wereld ook na de 80s nog geïnspireerde en vooral inspirerende bands hebben gezien. De afterparty is overigens totaal gratis, wat betekent dat ook mensen die het concert om een of andere reden hebben gemist welkom zijn om mee te feesten.

Het voorprogramma is nog niet bekend gemaakt, wat betekent dat ik deze aankondiging te gepasten tijde zal moeten aanvullen. Wat ik nu wel al kan geven, is een beetje praktische informatie.

Datum: zaterdag 10 oktober 2020
Locatie: Het Depot, Martelarenplein 12, 3000 Leuven
Inkomprijs: 28 euro in voorverkoop en 31 euro aan de kassa
    met korting voor wie een Cultuurkaart van de KU Leuven heeft
Beginuur: 20.00 uur
Einduur: dat bepalen jullie, beste mensen, helemaal zelf...

Meer info is uiteraard te vinden op de website van Het Depot.

 

 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.