HLWV3, met Waardeloos, The End of Ernie en Ulrike's Dream + afterparty met Malcolm Nix

Ik kan de nummering ook niet meer bijhouden en volgens mij heb ik ooit al eens gedraaid op Het Lijkt Wel Vrede 14, maar in elk geval komt er weer een avondje punk op ons afgestormd. Wie uitkijkt naar een avondje vol delicate verfijning, culturele hoogstandjes en creatieve genialiteit kan beter thuisblijven, maar de rest is welkom in jeugdhuis Sojo (Eenmeilaan, Kessel-Lo).

De deuren zullen om 19.00 uur worden geopend en wie het kan opbrengen 5 euro neer te tellen, mag kijken en luisteren naar Waardeloos, een Nederlandse punkband die allicht ten onrechte hoopt dat de wilde reactie van het publiek de verre verplaatsing zal compenseren, The End of Ernie, een Belgische band die volgens mij in 1991 is opgericht en bijgevolg al 24 jaar langer bestaat dan iemand voor mogelijk had gehouden, en Ulrike's Dream, een Leuvense crossoverband die de anarcho-attitude met strakke hardcore en metalriffs combineert of dat althans toch met overtuiging probeert.

Na de concerten is er een afterparty met uw aller Malcolm Nix, die uiteraard zijn best zal doen om de sfeer in stand te houden tot de laatste man of vrouw uitgeput op een toiletpot in slaap is gevallen.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.