Malcolm Nix

Dit is de pagina waarop Malcolm Nix zichzelf tracht voor te stellen, wat altijd een moeilijke evenwichtsoefening is. Gebruiken we de al te gemakkelijke valse bescheidenheid of geven we toe aan de neiging veel te lange teksten te schrijven die toch zo goed als niemand ooit leest?

Malcolm Nix is een DJ, gespecialiseerd in undergroundgeluiden vanaf de late jaren 1970, die vooral in en rond Leuven actief is. Voor boekingen of meer informatie kan men de ‘contact’-functie elders op deze site gebruiken.

Malcolm Nix heeft geen vaste kostprijs en staat open voor allerlei aanbiedingen. Meer informatie over de plannen in de nabije toekomst is te vinden in de ‘kalender’ elders op deze site. Malcolm heeft principieel bezwaar tegen zwartwerk en voor elke activiteit wordt dan ook een factuur opgesteld. Het ondernemingsnummer is BE-0876.894.549.

Malcolm Nix is een Leuvenaar en hanteert in dit verband twee motto’s: “Wie ergens woont, is er zelf medeverantwoordelijk voor dat het de moeite is daar te wonen” en “Support your local scene”. Die laatste uitspraak heeft hij natuurlijk niet zelf bedacht, maar ligt sterk in de lijn van het eerste motto. Het eerste motto betekent dat Malcolm open staat voor allerlei suggesties om van Leuven een plezantere stad te maken, wat overigens ook meer dan nodig is.

Malcolm Nix organiseert regelmatig zelf evenementen, maar wil gerust meewerken aan de initiatieven van anderen. Ego’s zijn een overbodige luxe in een dorre woestijn die zichzelf wijsmaakt een springlevende stad te zijn. Wie ideeën heeft, mag altijd contact opnemen.

Malcolm Nix is niet enkel een DJ. Hij kan ook geboekt worden om de geschikte bands voor een specifiek evenement te zoeken, om een thema-avond in elkaar te steken, om nieuwkomers achter een toog een tapcursus te geven of om een lezing te houden over allerlei aspecten van de tegencultuur. Dit overzicht is allicht niet eens volledig. Alle vragen worden minstens in overweging genomen en elke suggestie is meer waard dan een apathische stilte.

About Malcolm Nix

This page is Malcolm’s way to introduce himself. In short, Malcolm is mainly a DJ, specialised in underground sounds from the late 70s onwards. He can be booked for DJ-sets during all kinds of events, as well as for finding appropriate bands for specific events, organising theme nights, giving courses on proper beer servings methods and giving lectures on all possible aspects of the counterculture. Those who are interested, can use the ‘Contact’-form and check the ‘Calendar’, both elsewhere on this site, to check out what the plans for the near future are. Any suggestion is more welcome than an apathetic silence.