Over de lay-out van deze blog

Zoals velen[1] allicht al hebben opgemerkt, loopt er soms iets mis met de lay-out van sommige stukjes tekst. Nu en dan verschijnen fragmenten van een tekst plots in een ander lettertype of in een andere lettergrootte op de uiteindelijke pagina. Bovendien verschijnen de door mij ingevoerde titels[2] haast nooit in de definitieve versie. Dat is nooit mijn bedoeling en zeker geen goedkoop retorisch trucje om door middel van de bladspiegel bepaalde standpunten meer in de verf te zetten. Het is veeleer een zoveelste bewijs van de reeds vaak verdedigde[3] stelling dat computers een wereldwijd complot tegen mij smeden. Zodra ik eindelijk heb achterhaald wat de oorzaak van het euvel is, zal ik hier uiteraard iets aan doen. Tot dan kan ik enkel hopen dat de mensheid in staat is met deze onvolmaaktheid te leven.

----------
[1] In feite gaat het om alle mensen die deze blog al meer dan eens hebben bezocht. Ik weet dus niet of het woord ‘velen’ wel op zijn plaats is, maar ik wijs elke vorm van pessimisme bij voorbaat af.
[2] Ik heb wel degelijk bij elk stukje tekst, hoe klein het ook moge zijn, een titel ingevoerd, al was het maar om latere verwijzingen eenvoudiger te maken.
[3] Vooral door mezelf, om precies te zijn.