Corvus Corax + Star Industry + afterparty met Malcolm Nix

Op 4 april 2014 komt het onnavolgbare Corvus Corax voor het eerst in zijn 21-jarig bestaan eindelijk naar muziekcentrum Het Depot (Martelarenplein, Leuven). Men mag zich verwachten aan veel zelfgebouwde instrumenten uit de Renaissance en de Middeleeuwen, stoere Duitsers met hilarische kapsels, vuurwerk en acrobatie. De kenners hoef ik uiteraard niet te overtuigen, maar ik kan de overige 99,99 percent van de wereld wel verzekeren dat dit niet klinkt als iets dat u ooit al hebt gehoord.

Voor het voorprogramma hebben we dan weer gekozen voor Star Industry, sympathieke Limburgers die ondertussen eigenlijk ook al 17 jaar meegaan, maar helaas zelden tot nooit kansen krijgen in het Leuvense. Sommigen beweren wel eens denigrerend dat de band te zeer klinkt als The Sisters of Mercy. Ik vind dat hilarisch. Hoe kan men nu iemand beledigen met een compliment?

Na de concerten is er een gratis afterparty met uw aller Malcolm. Hij zal uiteraard een aangepaste selectie melodietjes voor jong en oud voorbereiden. Met het scheppen van een goede sfeer zal hij zich alvast niet moeten bezighouden. Met zo'n fantastische bands zal die er ongetwijfeld al zijn.

Na al die peptalk kan ik beter ook wat gegevens overlopen waar de mensen echt iets aan hebben.

De deuren van Het Depot gaan open om 20.00 uur. Tickets kosten 17 euro in voorverkoop en 20 euro aan de kassa. Met een cultuurkaart van de KU Leuven krijgt men korting. Tickets zijn te krijgen bij Fnac, Bilbo en uiteraard ook bij Het Depot zelf. Meer info over dit concert is te vinden op deze pagina.