Gary Numan + afterparty met Malcolm Nix

Gary Numan heeft een nieuwe plaat uit of hoe dat tegenwoordig ook moge heten. Iets rond dat ergens afspeelbaar is. Enfin, ik heb er nog geen enkel nummer van gehoord, maar ik ben een geduldig mens en op donderdag 13 februari 2014 komt de man naar muziekcentrum Het Depot (Martelarenplein, Leuven) om zijn nieuw werk voor te stellen en onze herinneringen aan wat oud werk op te frissen.

Meer informatie is uiteraard weer eens te vinden op de site van Het Depot zelf, maar ik kan in een samenvattende beweging al meteen melden dat tickets 28 euro in voorverkoop en 31 euro aan de kassa kosten, alsook dat de deuren om 20.00 worden ontgrendeld en dat na het concert een overigens kosteloze afterparty wordt aangeboden. Hoe lang die party blijft duren, hangt volledig van het aanwezige publiek af, maar ik zal alvast voor een mooie selectie overbekende classics en vergeten parels zorgen.

De zoektocht naar een voorprogramma heeft een hele tijd aangesleept en heel wat namen zijn de revue gepasseerd, maar eigenlijk is het nog steeds niet duidelijk wie het uiteindelijk zal worden. Op de site van Het depot staat nog geen support act vermeld en ik weet uit heel goede bron dat het nog alle kanten uit kan. Eigenlijk hadden we beter enkele maanden geleden overal een surprise act aangekondigd. Dat was voor iedereen stuk gemakkelijker geweest.