La Muerte & Aroma di Amore + afterparty met Malcolm Nix

Het zijn twee bands die op het eerste gezicht misschien niet zeer goed bij elkaar passen, maar beide zijn natuurlijk veteranen uit onze nationale ondergrondse tegendraadsheid. Het lijkt me niet noodzakelijk beide bands hier uitgebreid voor te stellen. Wie ze kent, ziet deze avond zeker wel zitten. Wie ze niet kent, moet het wereldwijde web maar eens uitpluizen [1].

Na de concerten is er een gratis afterparty met ondergetekende als DJ, wat uiteraard eens te meer zal resulteren in een reisje langs de undergroundgenres van de afgelopen decennia. In elk geval is het de bedoeling de sfeer erin te houden tot iedereen oververmoeid naar huis is gekropen.

Hieronder volgt nog wat praktische info, maar wie graag op de hoogte blijft, kan natuurlijk altijd op de officiƫle website van Het Depot terecht. De afterparty staat hier momenteel nog niet vermeld, maar zal eerstdaags nog worden toegevoegd.

Locatie: muziekcentrum Het Depot, Martelarenplein, 3000 Leuven
Datum: vrijdag 11 maart 2016 [2]
Uur: de deuren worden geopend om 20.00 uur en er is geen officieel sluitingsuur
Prijs: zeer schappelijk, namelijk 16 euro in voorverkoop en 19 euro aan de kassa

----------------------
[1] Volgens mij vormen deze site en deze site al een goed begin.
[2] Ik vraag me af waarom de sitebeheerder van Het Depot nooit de moeite doet om naast de datum ook de dag van de week te vermelden. Zo veel werk kan dat toch niet zijn?