Home

Op deze site vindt men informatie over mijn activiteiten als booking agent, als programmator van het jaarlijks alternatief muziekfestival Breaking Barriers, als DJ van en voor de undergroundscene en als schrijver van blogposts die een gebrek aan wellevendheid combineren met de weigering het logisch redeneervermogen op te offeren in ruil voor een vals gevoel van veiligheid. Het gras is groener aan de andere kant van de heuvel, maar ook daar is het bij reglement verboden erover te lopen. De onzichtbare hand die de vrije markt bestuurt, zit vooral met lange vingers in andermans portefeuille. Na regen komt zonneslag. Het glas is halfvol en niet halfleeg, maar dan wel enkel tot men weer een slok neemt. Er is licht aan het eind van de tunnel, maar het verbruikt wel veel stroom.

De rubrieken bovenaan deze pagina wijzen zichzelf uit. Ik ga er niet van uit dat de lezer van dit stukje tekst te dom is om te snappen hoe een website werkt. Dat laat ik over aan de clickbaiters die onze echte journalisten hebben vervangen en aan leerkrachten die zelf niet zonder fouten kunnen schrijven. Wie vragen heeft, kan altijd vrijblijvend gebruik maken van de contactformulieren.

Privacyverklaring:
De persoonlijke gegevens die een bezoeker van deze website met ons deelt, worden enkel voor intern gebruik opgeslagen. De gegevens worden niet gedeeld met derden, doorverkocht of op andere manieren publiek gemaakt.
Indien een bezoeker van deze website zijn eerder ingevoerde persoonlijke gegevens wil laten verwijderen, kan die gebruiker ons altijd contacteren om deze gegevens uit onze bestanden te laten schrappen.
Bezoekers van deze website krijgen niet de optie om niet-essentiƫle cookies te weigeren, want deze website maakt geen enkel gebruik van niet-essentiƫle cookies.