Booking Agency

Concertboekingen

Als booking agency helpen we de bij ons aangesloten artiesten. We begeleiden zowel de organisator als de artiest om het geboekte concert vlot te laten plaatsvinden.

Een overzicht van de artiesten waarmee we momenteel al samenwerken, vindt men onder de hoofding 'Bands' op deze pagina.

Artiesten die met ons willen samenwerken, mogen ons altijd vrijblijvend contacteren. Dit geldt zowel voor mensen met een jarenlange ervaring als voor totale nieuwkomers.

Onze uitgangspunten:

Elke artiest heeft evenveel recht op een goede ondersteuning, of het nu om een groot festival of een klein cafeetje gaat. Wij behandelen elk concert als een even belangrijke opdracht.

Iedere artiest en organisator heeft recht op zekerheid. Het is altijd beter op voorhand goede afspraken te maken, zodat iedereen weet waaraan hij of zij zich kan verwachten.

Een booking agent mag zijn positie nooit misbruiken om de prijs kunstmatig op te drijven. Elke deal moet redelijk blijven, zowel voor de artiest als voor de organisator. Om het goede voorbeeld te geven, rekenen wij als enigen in de sector ook slechts 10 percent commissie aan, zonder een minimumtarief.

Muziek is meer dan louter entertainment of een product dat moet worden verkocht. Concerten hebben een maatschappelijke functie en wij helpen artiesten graag om hun boodschap over te brengen.

 

Tour management en ondersteuning tijdens concerten

We kunnen al dan niet bij ons aangesloten artiesten ook helpen hun tournee door België voor te bereiden en hen bijstaan tijdens die concerten. Dit is vooral interessant voor artiesten die om financiële of andere redenen zonder eigen crew reizen.

Wie hierover meer wil weten, mag ons altijd contacteren.

 

En tot slot nog wat administratieve cijfers en letters

Onderneming:

Malcolm Nix Bookings VOF
Gemeentestraat 73
3010 Kessel-Lo
België

Ondernemingsnummer: BE-1000.791.164
EORI: BE1000791164

Gelieve voor fysieke correspondentie enkel het bovenstaand adres te gebruiken.

Kleine onderneming: vrijgesteld van BTW.

In het geval van betwistingen is de Ondernemingsrechtsbank te Leuven, België bevoegd.