Kalender

Hieronder vindt u een chronologisch overzicht van alle concerten en andere evenementen waarbij onze artiesten betrokken zijn. We proberen deze kalender zo veel mogelijk up-to-date te houden, maar voor praktische informatie is het beter ook altijd de website van de organisator zelf na te kijken.

Een overzicht van de voorbije concerten is hier te vinden.

- Djingel Djangel, Antwerpen
Na meer dan drie jaar stilte komen De Brassers eindelijk weer tevoorschijn. Aangezien ze sinds november 2019 niet meer hebben kunnen spelen, warmen ze zich op voor de rest van het jaar voor een select publiek.
- JH Kroenkel, Nijlen
Twee jonge bands met roots in de 80s, maar met een eigentijds geluid. Dit concert is overigens gratis, wat ook mooi meegenomen is.
- Djingel Djangel, Antwerpen
Twee eigenzinnige jonge bands aan een goedkoop tarief. Dit is ideaal voor wie eens iets nieuw wil ontdekken zonder fortuinen te moeten uitgeven.
- 't Groot Verzet, Lint
Een concertzaal waar men ook fietsen herstelt en een concert door een door de grote massa miskend artiest met een rijke catalogus aan eigen songs.
- Club Kuub, De Warande, Turnhout
Het is gelukkig geen aprilgrap, want Nona Problemo zal die avond wel degelijk de support verzorgen voor het steeds populairder wordende The Haunted Youth.
- Manchester Punk Festival, Manchester, UK
Millie Manders is slechts een van de honderden artiesten en "artiesten" die gedurende dit weekend de revue zullen passeren. De volledige line-up is bekendgemaakt en biedt veel variatie.
- De Posthoorn, Hamont-Achel
De Brassers en Noordkaap, twee overbekende bands uit Noord-Limburg, spelen voor het eerst in zeer lange tijd samen op eenzelfde podium.
- MK11 Live Music Venue, Milton Keynes, UK
De namen van de support acts zijn voorlopig nog niet bekendgemaakt, maar zullen hier binnenkort wel verschijnen.
- The 100 Club, London, UK
Millie Manders en haar band spelen dit jaar ook in de legendarische 100 Club in Londen, een plek waar de undergroundscene zich in 1977 al thuisvoelde.
- The Crescent, York, UK
Millie Manders & The Shut-Up zullen ook York omverblazen met hun unieke sound.
- Settle Victoria Hall, Settle, UK
Een mooie, maar minder bekende locatie die zeker het ontdekken waard is.
- Het Groot Ongelijk, Kessel-Lo
De radicale ecowave wordt blootgesteld aan een publiek dat discussies over het ongelijk niet uit de weg gaat. Na het concert is er overigens nog een afterparty met toepasselijke geluiden.