Kalender

Hieronder vindt u een chronologisch overzicht van alle concerten en andere evenementen waarbij onze artiesten betrokken zijn. We proberen deze kalender zo veel mogelijk up-to-date te houden, maar voor praktische informatie is het beter ook altijd de website van de organisator zelf na te kijken.

Een overzicht van de voorbije concerten is hier te vinden.

- Subside Bar, Birmingham, UK
De Summer Goth Tour van Pretty Addicted reist helemaal naar Birmingham, een stad die synoniem staat met armoede in een land dat zichzelf met een referendum naar de derde wereld heeft gecatapulteerd.
- Beautiful Days festival, Escot Park, UK
Millie Manders zal optreden op een van de kleinere podia van dit meerdaags festival, georganiseerd door The Levellers.
- Fiddler's Elbow, Camden, UK
Pretty Addicted speelt in de bekende Londense wijk Camden Town, alwaar de plaatselijke zonderlingen zich thuisvoelen.
- Oudlander festival, Alveringem
Mise*En*Scene is weer van de partij om de festivalweide in een feestje om te bouwen.
- Rockaway Park, Bristol, UK
Grow Your Own Records, ook bekend als GYO Records, organiseert een minifestival met een zestal bands die deel van dit anarchistisch collectief uitmaken, waaronder het plezant gestoorde Hägar the Womb.
- Vale Earth Fair, Guernsey, UK
Millie Manders zal optreden ten behoeve van allerlei noodlijdende mensen, want voor deze sympathieke organisatie is elk concert een benefietactie.
- Lindisfarne Festival, Beal Farm, UK
Gesitueerd net ietsje ten westen van absoluut nergens, verzamelt dit festival al jaren een boel alternatieve acts uit allerlei genres en stijlen, waaronder dit jaar Millie Manders.
- Hawkfest, Morecambe, UK
Hawkwind, ondertussen een bende krasse zeventigers is nog steeds springlevend en nodig elk jaar wat bevriende bands uit voor drie dagen extravanganza, vermoedelijk aangedreven door diverse verboden middelen. Dit jaar mogen The Membranes hun eigen visie op het universum ook ten gehore brengen.
- 02 Academy, Leeds, UK
The Membranes delen het podium met bekende Britten, zoals New Model Army, onbekende Britten, zoals wie of wat Lesbian Bed Death ook moge zijn, maar ook met The Arch uit het verre België. De precieze timing is momenteel nog niet bekend, dus het is aangeraden de website op voorhand grondig na te kijken.
- B52, Eernegem
Het zijn blijkbaar nog solden in september, want hier krijgt men drie bands voor de prijs van een. Het gaat van zeer oldschool met de Definitivos, die nog steeds in dezelfde bezetting als in 1979 spelen, tot Sovjet War, een band die zichzelf heeft vernieuwd, en de nieuwe lichting energie in het duister van Dead High Wire.
- Chalk, Brighton, UK
Millie Manders speelt in het voorprogramma van Ferocious Dog in een club op de dijk, maar gelukkig niet die van Blankenberge.
- The Boileroom, Guildford, UK
Millie Manders zet haar tour met Ferocious Dog voort.