Kalender

Hieronder vindt u een chronologisch overzicht van alle concerten en andere evenementen waarbij onze artiesten betrokken zijn. We proberen deze kalender zo veel mogelijk up-to-date te houden, maar voor praktische informatie is het beter ook altijd de website van de organisator zelf na te kijken.

- Nothing But The Dark festival, Brugge
Met Nothing But The Dark bereidt Brugotta, het cultureel centrum van Brugge, zich met duistere muziek voor op de donkere wintermaanden die ons nog te wachten staan. Der Klinke, ondertussen al jaren een vaste waarde in de Belgische undergroundscene, is slechts een van de vele bands op het programma, dat voor de rest ook wel de moeite is.
- Sinner's Day festival, Sint-Truiden
Struggler zal het publiek van Sinner's Day kunnen aantonen dat deze band nog steeds relevant is, zowel inhoudelijk als muzikaal.
- Sinner's Day festival, SInt-Truiden
Ook het aankomend talent van Korinthians krijgt een welverdiende kans op de Belgian Stage van het Sinner's Day festival.
- Sinner's Day Festival, Sint-Truiden
Dead High Wire is een van de vele minder bekende bands die op de Belgian Stage van dit festival een kans krijgen.
- B52 Music Club
Een avondvullend programma met drie Belgische bands die elk op zich al meer dan de moeite waard zijn en die elk origineel genoeg klinken om elke vorm van eentonigheid te voorkomen.
- B52 Music Club
Een avond voor de liefhebbers van elektronische muziek die al wat harder mag klinken. PESCH brengt EBM met een hoek af, Doganov voegt bij de eigen beats ook wat harde gitaren. Beide zijn de moeite, samen wordt het een gegarandeerd succes. Dit concert stond eerder gepland voor juni 2021, maar is ten gevolge van de onzekerheid over de coronamaatregelen naar een latere datum uitgesteld.
- Het Zevende Zegel, Ottenburg
Dit concert stond oorspronkelijk gepland op 14 maart 2020, het weekend waarin de eerste lockdown van start ging. Gelukkig krijgt iedereen nu toch eindelijk de kans om deze Leuvense cultband aan het werk te zien.
- Barock
PESCH speelt een halve thuismatch in een van de betere alternatieve etablissementen van Brugge. EBM met een scherpe hoek af, geschikt voor het hele gezin, als het tenminste disfunctioneel genoeg is.
- café Cabron, Antwerpen
Struggler zal nooit een hitmachine worden die de wei van Werchter kan worden, maar dat hoeft ook niet. Soms is het gewoon gezelliger om een obscure band in een klein café te kunnen zien. De inkom is trouwens gratis, wat ook mooi meegenomen is.
- Into The Dark Night 2, Zutendaal
Een gevarieerde avond met vier kwaliteitsvolle Belgische undergroundbands, waaronder de hardere mix van electro en gitaar van Doganov en de eigentijdse postpunk van Korinthians.
- B52 Music Club
Na een jarenlange, wel, spiraal van stilte, is Spiral of Silence eindelijk weer aan de oppervlakte verschenen, zowel met nieuwe releases, zoals de single 'Toll', als met nieuwe concerten, waarvan dit het eerste is.  
- Club Brugotta, Brugge
De veteranen van De Brassers en Red Zebra delen nog eens een podium, ditmaal in het cultureel centrum van Brugge.
- Into the dark Fest, Zappa, Antwerpen
Oudgedienden De Brassers delen het podium met een hoop jongere bands met een al even sombere kijk op wat sommige mensen van onze samenleving maken. De headliner van dit festival wordt pas op 11 september bekendgemaakt en zal de line-up ongetwijfeld nog naar een verdere hoogte duwen.
- Porta Nigra 2022, Aarschot
Een fantastisch festival met een al even fantastische line-up. Korinthians zullen al vrij vroeg op het podium staan, maar de andere namen op de affiche zijn uiteraard ook meer dan de moeite waard.