Kalender

Hieronder vindt u een chronologisch overzicht van alle concerten en andere evenementen waarbij onze artiesten betrokken zijn. We proberen deze kalender zo veel mogelijk up-to-date te houden, maar voor praktische informatie is het beter ook altijd de website van de organisator zelf na te kijken.

Een overzicht van de voorbije concerten is hier te vinden.

- Mundo Moves, park Bruul, Leuven
De website is niet heel informatief en bevat niet eens een overzicht van alle bands die zullen optreden, maar Mise*En*Scene zal alvast van de partij zijn en het grasland in een dansvloer veranderen. Dit evenement is overigens volledig gratis.
- Wasted Night #4, JH Aurora, Borgloon
Drie bands vol veteranen van de tijd waarin valse vrolijkheid werd weggelachen.
- Wasted Night #4, JH Aurora, Borgloon
Een avond met drie bands die de mainstream de rug hebben toegekeerd en die geen tijd verliezen met mensen die pretenderen dat alles wel goed komt.
- O2 Shepherd's Bush Empire, Londen, UK
De twee jaar lang steeds weer uitgestelde viering van Tom Robinson's zeventigste verjaardag, met TV Smith als een van de special guests.
- Porta Nigra, JC De Klinker, Aarschot
Spiral of Silence is niet alleen goed gezelschap, maar krijgt die dag ook zelf goed gezelschap, want ze delen het podium met This Morn'Omina, Empusae, iVardensphere en Ordo Rosarius Equilibrio.
- Tapterras, Brouwerij 't Verzet, Anzegem
Ook de liefhebbers van de artisanaal gebrouwen betere bieren krijgen de kans te genieten van de vrolijke ska/punk/balkan/etc fiestamuziek waarmee Mise*En*Scene elke dansvloer verovert.
- Le Pub, Newport
Millie Manders doet het heel goed aan de overkant van het Kanaal en de rest van de wereld zal ongetwijfeld nog volgen.
- The Brit Bar, Weston-super-mare
Millie Manders doet het heel goed aan de overkant van het Kanaal en de rest van de wereld zal ongetwijfeld nog volgen.
- Into the Dark Night 2, GC Tentakel, Zonhoven
Vier geweldige Belgische bands samen op één affiche, waaronder het na een zwaar verlies wederopgestane Star Industry. Struggler zal in elk geval al vanaf de eerste noot bewijzen dat de undergroundscene nog steeds kwaliteit aflevert.
- Into the Dark Night 2, GC Tentakel, Zonhoven
Star Industry heeft afgelopen jaar een zwaar verlies doorgemaakt, maar we zijn natuurlijk blij dat ze opnieuw op het podium zullen staan. Doganov zal in elk geval zijn best doen om er een onvergetelijke avond van te maken.
- Under the Castle 2022 festival, Bolsover
Dit festival duurt eigenlijk drie dagen. Het is aan te raden kort voordien nog eens na te kijken op welke dag Millie precies zal optreden.
- Nice 'n' Sleazy Punk/Ska festival 2022, Morecambe
Het festival duurt maar liefst vijf dagen en omvat drie podia, wat betekent dat bezoekers echt wel waar voor hun geld krijgen.