Kalender

Hieronder vindt u een chronologisch overzicht van alle concerten en andere evenementen waarbij onze artiesten betrokken zijn. We proberen deze kalender zo veel mogelijk up-to-date te houden, maar voor praktische informatie is het beter ook altijd de website van de organisator zelf na te kijken.

- Libertad, Leuven
In het licht van de nieuwe maatregelen heeft café Libertad al zijn concerten tot eind december 2021 geschrapt. We proberen zo snel mogelijk een nieuwe datum voor het concert van Struggler te vinden, maar dat zal dus voor 2022 zijn.
- Café Café, Hasselt
Een nieuwe datum zal allicht nog volgen, maar dat zal niet voor de eerstkomende maanden zijn.
- Club Brugotta, Brugge
Dit concert wordt nu al voor de derde keer uitgesteld, maar ooit komt het er wel eens van!
- Rock Classic Bar, Brussel
Een nieuwe datum zal eerstdaags worden aangekondigd.
- Oefenbunker, Landgraaf
Landgraaf ligt niet zo ver van de Belgische grens en Korinthians zijn misschien niet wereldberoemd, maar wel een verplaatsing waard.
- B52 Music Club
Na een jarenlange, wel, spiraal van stilte, is Spiral of Silence eindelijk weer aan de oppervlakte verschenen, zowel met nieuwe releases als met nieuwe concerten, waarvan dit het eerste is. Dit concert stond eerst gepland voor 4 december 2021, maar is toen om de voorspelbare redenen uitgesteld.
- Into the dark Fest, Zappa, Antwerpen
Oudgedienden De Brassers delen het podium met een hoop andere bands met een al even sombere kijk op wat sommige mensen van onze samenleving maken. De Brassers spelen voorlaatste, vlak voor headliner Arbeid Adelt!, maar de jongere bands voordien zijn zeker ook de moeite.
- Porta Nigra 2022, Aarschot
Een fantastisch festival met een al even fantastische line-up. Korinthians zullen al vrij vroeg op het podium staan, maar de andere namen op de affiche zijn uiteraard ook meer dan de moeite waard.
- Black Spring Festival, Luik
Der Klinke steekt eindelijk nog eens de taalgrens over en zal in Luik niet enkel bewijzen dat hun livereputatie de gedwongen pauze van meer dan een jaar heeft overleefd, maar ook dat hun nieuwe songs meer dan de moeite waard zijn. Het wordt overigens druk in de backstage, want op de affiche staan nog vijf andere bands.
- Radio Benelux
Dankzij de jarenlange besparingen in de gezondheidszorg zijn er weer even geen live concerten in dit land, maar dat betekent niet dat niemand onze bands kan horen spelen. Spiral of Silence is te gast op de Limburgse zender Radio Benelux, waar ze zowel oude als nieuwe songs live in de studio zullen spelen. Deze uitzending is gratis. Het is radio. Ik denk niet dat er aan de deur iemand met een kassa zal staan.