Claw Boys Claw + afterparty met Malcolm Nix

Claw Boys Claw staat garant voor punky rock’n’roll of punk met een hoog rock’n’roll-gehalte. Hoe men het ook wil omschrijven, er zal alleszins genoeg energie van het podium afstralen om een paar van de nieuwe fotovoltaïsche cellen op het dak van Het Depot tijdelijk overbodig te maken.

Ik heb de band niet meer gezien sinds 1991, maar ik herinner me wel dat de stagedivers toen letterlijk op het podium in een rij stonden aan te  schuiven. Geen idee of de fans van toen dat nog kunnen opbrengen met hun krakende knieën en scheve ruggenwervels, maar hopelijk is dit zootje Hollandse lawaaimakers ondertussen ook door een nieuwe generatie muziekliefhebbers opgepikt.

Het voorprogramma is trouwens ook de moeite. Bruce komt uit Aarschot, maar maakt toch al meer dan twintig jaar krachtige muziek die ergens tussen vuile garagerock en stevige punk balanceert. Ze hebben net een nieuwe cd uit, maar we gaan ervan uit dat er ook wat songs op de setlist zullen staan uit hun klassieke debuut 'The Vaticano Trail', dat eigenlijk in geen enkele deftige muziekcollectie mag ontbreken.

Praktische info:

Locatie: muziekcentrum Het Depot, Martelarenplein 12 te 3000 Leuven
Datum: donderdag 23 mei 2019
Aanvangsuur: 20.00 uur
Einduur: onbekend en onbelangrijk
Inkomprijs: 20 euro in voorverkoop en 23 euro aan de kassa
Meer info over dit concert is te vinden op de website van Het Depot