Dreams of Mad Children, met speciale gast Malcolm Nix

Er is heel wat belangstelling van de lokale pers voor het Breaking Barriers festival en Radio Scorpio, Leuvens eigen onafhankelijke stadsradio mag natuurlijk niet achterwege blijven. De makers van het programma Dreams of Mad Children, naar eigen zeggen een “grote eclectische hoop vol metal – hardcore – (post)punk – stoner – ambient – rock – new wave – synth – slechte woordgrapjes en veel gezever “, hebben mij uitgenodigd om gedurende een uurtje over het festival en over punk in het algemeen te komen praten. Om te vermijden dat iedereen in slaap valt, wordt dit lange interview natuurlijk regelmatig onderbroken voor een brok toepasselijke herrie die in de ogen van de mensen met goede smaak voor muziek doorgaat.

Deze uitzending zal later ook via Mixcloud te (her-)beluisteren zijn. Hieronder volgt alvast wat praktische info voor diegenen die het programma live willen volgen.

Datum: dinsdag 8 november
Tijdstip: van 21.00 tot 22.00 uur
Frequentie: 106.00 Hz, op de FM-band [1]
Meer info is te vinden op de website van Radio Scorpio.

----------------------
[1] Wie zich te veel ergert aan mijn antwoorden kan altijd een beetje aan de knop draaien. QMusic zendt uit op 102.5 Hz.