Fiesta Partigiani, met o.a. Donder, Hel & Hagel + DJ-set Malcolm Nix

Van vrijdag 10 augustus tot zondag 12 augustus wordt weer eens geprotesteerd tegen wantoestanden in de wereld, meer in het bijzonder de steeds weerkerende plannen om het Parkveld in Heverlee om te vormen tot een dure residentiële wijk of een overbodig industrieterrein. Dit festival is dus deels muzikaal entertainment en deels protestactie. Ik heb daar geen probleem mee. Volgens mijn onbescheiden mening zou dit voor veel meer concerten in dit land moeten gelden.

Het evenement beslaat drie dagen, maar ik besteed natuurlijk vooral aandacht aan de dag waarop ik zelf een bijdrage zal leveren. Wie meer over het hele weekendprogramma wil weten, kan natuurlijk altijd op de facebook-pagina van de organisatoren terecht.

Ik zie het wel zitten. De combinatie van een maatschappelijk bewust publiek, de electropunk van Donder, Hel & Hagel en een DJ die vindt dat protestsongs geen saaie luisterliedjes hoeven te zijn, kan nog voor sfeer zorgen. Hieronder staat alvast wat praktische informatie die voor iedereen nuttig kan zijn.

Datum: vrijdag 10 augustus 2018
Locatie: Parkveld (openlucht), Heverlee [1]
Inkomprijs: vrije bijdrage [2]
Timing:
    20.00: Lady Angelina
    21.30: Donder, Hel & Hagel
    22.45: Sunny After Moon
    23.45: afterparty met Malcolm Nix

------------------

[1] Ik kopieer hier gewoon de routebeschrijving die de organisatoren zelf verspreiden:
“Hoe geraak je ter plekke? Wie met het openbaar vervoer wil komen kan aan het station van Leuven een bus nemen. Ofwel kies je voor lijn 630 en stap je af aan halte ‘Petrusberg’. Je bent dan aan de Geldenaaksebaan, ziet het Fiesta liggen en kunt er geraken via een wandelpaadje. Je kan ook kiezen voor de lijnen 4 en 6 tot de halte ‘Schaatsbaan’. Je stapt dan af aan de schaatsbaan, loopt via de parking van de schaatsbaan naar de achterkant ervan, waar een veldwegje start dat je ter plekke brengt. Het is ook heel makkelijk om er met de fiets te geraken. De Geldenaaksebaan start aan Parkpoort op de Leuvense ring. Wie met de auto komt, geraakt er het best via de E40. Wie uit de richting Brussel of van de E314 komt, neemt dan de afrit Haasrode (23a). Wie uit de richting van Luik komt neemt de afrit Haasrode (23). Je parkeert de wagen dan best aan de Ijsbaan van Haasrode: Ondernemingenweg 1, 3001 Leuven (geef dit adres op in je gps).”
[2] Al de eventuele winst wordt uiteraard gereserveerd voor toekomstige acties tegen projectontwikkelaars en ander tuig.