The Godfathers + Elements + afterparty met Malcolm Nix

The Godfathers bestaan ondertussen ook al dertig jaar en dat mag blijkbaar worden gevierd. Het is misschien niet bijster origineel, maar de viering neemt zowaar de vorm aan van een tournee langs allerlei zalen en clubs. Ook Het Depot (Martelarenplein, Leuven) staat op het programma en wie weet dat dit een straffe en strakke live-band is, vindt dit zeker niet erg.

Het is de afgelopen jaren een paar keer misgelopen, zoals de fans van Gary Numan en Laibach zich zeker nog herinneren, maar ditmaal is er een voorprogramma. We kunnen het zelfs nu al aankondigen. Elements is een gedeeltelijke voortzetting van Red Zebra, zonder Peter Slabbynck, maar met een aantal originele bandleden die zeker voldoende kwaliteiten in huis hebben om een degelijke sound tussen electro en alternatieve rock in te produceren.

Voor, tussen en na de concerten is er ook muziek en daarvoor zal niemand minder dan uw aller Malcolm Nix zorgen. Voor de duidelijkheid voeg ik hier maar aan toe dat deze afterparty helemaal gratis is. Anders geformuleerd, is iedereen die er niet tijdig kan raken voor de concerten ook welkom om nadien nog een pint te komen consumeren.

De deuren van Het Depot swingen open om 20.00 uur. Tickets kosten 16 euro in voorverkoop en 19 euro aan de kassa. Houders van een cultuurkaart van de KU Leuven krijgen zelfs nog een extra korting.

Meer info op http://www.hetdepot.be, http://www.godfathers.uk.com/ en http://www.elementsmusic.be/band.html.