Herdenkingsavond voor Fred Velghe met DJ-set Malcolm Nix

Op zaterdag 13 januari 2018 is het precies een jaar geleden dat de wereld Fred verloor. Fred was een steunpilaar van de hele alternatieve scene, vooral in Leuven maar eigenlijk zelfs daarbuiten. Voor wie hem kende, is dit natuurlijk oud nieuws. Voor wie hem niet kende, is het helaas te laat om daar nog iets aan te veranderen.

De vrienden en familie van Fred willen zijn nog steeds onverwachte afwezigheid herdenken door middel van een speciale avond in café Libertad. Natuurlijk zullen we dan vooral de nadruk leggen op zijn geheel eigen muzikale stijl, maar uiteindelijk wordt het ook een avond waarop iedereen die hem ooit heeft gekend een goed gesprek kan voeren of gewoon in stilte aan betere tijden kan denken. We voorzien zelfs in enkele drankjes voor de mensen die Fred hebben gekend.

Mensen die Fred niet hebben gekend, zijn natuurlijk ook welkom. Het is geen privéfeestje en het café is uiteindelijk gewoon even open als op eender welke andere avond. Het enige verschil is dat een aantal goede vrienden van Fred gedurende heel de avond voor de muziek zullen instaan. Ik vind het een hele eer dat ik daar deel van mag uitmaken.

Wat praktische info is natuurlijk ook nuttig.

Datum: zaterdag 13 januari 2018
Aanvangsuur: 20.30 uur
Einduur: als de laatste vertrekt
Locatie: café Libertad, Muntstraat 28, 3000 Leuven
DJ's: diverse, waaronder Malcolm Nix
Inkomprijs: uiteraard gratis

Wie op de hoogte wil blijven, kan natuurlijk altijd terecht op de facebookpagina die aan de nagedachtenis van Fred Velghe is gewijd.