Herdenkingsavond voor Fred Velghe, met o.a. DJ-set van Malcolm Nix

In januari 2019 is het al twee jaar geleden dat Fred Velghe, monument van het Leuvense nachtleven en vaste waarde in de omzetcijfers van AB Inbev, ons heeft verlaten. We zijn hem echter nog niet vergeten en om die stelling kracht bij te zetten, organiseren enkele vrienden en familieleden nu voor de derde keer een herdenkingsavond.

De bedoeling van deze avond is vrij eenvoudig. We komen samen met de mensen die Fred willen herdenken, we drinken een pint en we luisteren naar muziek. Zo simpel kan een zaterdagavond er soms uitzien. De datum is 12 januari 2019, exact twee jaar na zijn overlijden [1]. We beginnen eraan om 21.00 uur en we stoppen ermee als iedereen naar huis is.

De locatie is café Libertad, gelegen in de Muntstraat in het centrum van Leuven. Dit is geen privégebeurtenis. Het café is gewoon open, maar we richten ons deze avond natuurlijk vooral op de mensen die Fred hebben gekend.

De muziek is in handen van Steve, volgens Fred zijn beste vriend, Patricia, volgens Fred zijn beste vriendin, en Malcolm Nix, volgens Fred een DJ. Zij zullen zich natuurlijk in eerste instantie laten inspireren door Freds eigen rijke muzieksmaak en er een avondje van maken waarbij zowat elk nummer wel herinneringen aan hem oproept.

De inkom is natuurlijk gratis. Het zou er nog aan mankeren. De organisatoren zorgen voor wat  drankbronnetjes, maar die voorraad is helaas niet eindeloos. Wie weet dat hij of zij pas laat zal kunnen toekomen, kan dit bijgevolg best op voorhand laten weten.

Meer informatie is te vinden op de facebook-pagina van het evenement, alwaar ook alle eventuele wijzigingen of andere mededelingen zullen verschijnen.

----------------
[1] Allez, vanaf middernacht dan toch.