Het lijkt wel Vrede 2013, afterparty met Malcolm Nix

Op zaterdag 23 november, ongeveer een jaar na de vorige editie, organiseert de lokale kleinkunstenaar met gitaar [1] Gert in jeugdhuis Sojo (Een-meilaan, Kessel-Lo) voor de pakweg vijfhonderste keer Het lijkt wel Vrede. Hij is blijkbaar zelf ook de tel kwijt, want vroeger deed hij tenminste nog de moeite telkens te vermelden om de hoeveelste editie het ging.

Ook ditmaal gaat het om een exclusief Nederlandstalige avond. Eerst zijn er optredens van Gert zelf en van een Nederlander die we liever niet bij naam noemen. Een kleine tip: het is dezelfde als vorig jaar. Na de concerten volgt een afterparty tijdens dewelke Malcolm Nix enkel en alleen Nederlandstalige songs uit bijna alle mogelijke genres zal draaien.

De deuren gaan open om 19.00 uur. Wanneer het eerste concert begint, zal een beetje van het moment zelf afhangen. Ik durf in elk geval niets te garanderen. De inkomprijs bedraagt niet meer dan 5 euro, een bedrag waarvoor men in een zaal als de AB waarschijnlijk net één keer mag gaan pissen. Ook de drank zal uiteraard weer zeer goedkoop zijn en bovendien is me beloofd dat er gratis nootjes op de toog zullen worden gezet. Ik weet niet of dat laatste punt nu echt veel extra volk zal lokken, maar goed. In de AB hebben ze gelukkig geen nootjes, want ze zouden er waarschijnlijk 3 euro per stuk voor durven vragen.

--------------

[1] Kijk, dat rijmt. Ik ben al helemaal in de stemming...