Maladies Dépassées 47: De 1e verjaardag

Eind maart 2021 vieren we samen de eerste verjaardag van deze reeks online DJ-sets. Een echt feest zou natuurlijk in een volle zaal plaatsvinden, maar de omstandigheden redden ons van warme pinten en wachtrijen aan de toiletten. De eerste uitzending was op 28 maart 2020 en ik hoop dat ik, ondanks alles, tijdens die twaalf maanden toch wat momenten heb kunnen creëren waarop mensen er even niet bij stilstonden dat ze door miljoenen minuscule vijanden werden omsingeld.

Om dat gevoel van eenheid tussen geïsoleerde individuen wat te versterken, zijn we die avond iets bijzonders van plan. Iedereen die ooit naar een uitzending heeft geluisterd, mag zijn eigen verzoeknummer inzenden. Elk verzoeknummer wordt gedraaid, zo lang het aan de twee onderstaande voorwaarden voldoet.

- Het nummer moet ooit, tijdens een of meer van de voorgaande 46 afleveringen, al eens zijn gedraaid.

- De inzender bezorgt me een korte soundbyte waarin hij of zij uitlegt waarom hij of zij precies dit nummer met onze zaterdagse afspraken associeert. Langer dan een of twee zinnen hoeft dat niet te duren. De soundbytes worden gewoon opgezet vlak voor het verzoeknummer in kwestie begint. Wie de herdenking van Fred Velghe in januari 2021 heeft gehoord, weet wat ik bedoel. Wie een smartphone heeft, kan gewoon zichzelf opnemen en dit als bijlage bij een mail verzenden. Alles mag worden verstuurd naar malcolm AT malcolmnix.be, een mailadres dat ik hier nogal raar schrijf om misbruik door allerlei bots te voorkomen.

Ik vat het kort samen in een paar puntjes.

Datum: zaterdag 27 maart 2021
Locatie: wereldwijd
Beginuur: 21.00 uur
Einduur: 02.30 uur of misschien zelfs later, afhankelijk van hoe wakker iedereen nog is
Prijs: iedereen mag gratis in zijn eigen huis blijven
Rechtstreekse link: http://mixlr.com/malcolm-nix/ (met een koppelteken dus)