Radio Scorpio's platenbeurs, met o.a. verkoopstand van Malcolm Nix

Radio Scorpio, de enige echte onafhankelijke Leuvense stadsradio, viert zijn 35-jarig bestaan en een van de bijbehorende activiteiten is een platenbeurs in het STUKCafé (Naamsestraat, Leuven). Tussen 13.00 uur en 18.00 uur is elke muziekliefhebber op de planeet welkom om de obligate Curver-bakken te doorzoeken. De inkomprijs is me nog niet bekend, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat dit een dure aangelegenheid zou worden.

Een van de standhouders die dag is niemand minder dan ondergetekende, die eens een deel van zijn collectie heeft uitgekuist en een paar honderden plaatjes en cd's kwijt wil. Gelukkig zijn er ook andere verkopers, met plaatjes in zowat alle denkbare genres. De nadruk ligt vooral op vinyl, maar er zullen ook cd's en dergelijke te vinden zijn.

Mensen die graag zelf iets zouden verkopen, kunnen zich overigens nog inschrijven. Stands kosten 10 euro per meter. Inschrijven kan door middel van de overschrijving van het juiste bedrag op rekening 001-0793790-18, Radio Scorpio, Naamsestraat 96, 3000 Leuven met als mededeling “9de platenbeurs Scorpio – 35 jaar Scorpio”. Voor meer informatie kan men mailen naar verstrekenbert@gmail.com.

Naderhand is iedereen natuurlijk meer dan welkom in het Musicafé voor Mélodies Dérangées, een heel ander en hopelijk zelfs nog sfeervoller evenement. Het zou wel eens een drukke dag kunnen worden.